Ceremoniemeester

Ceremoniemeester, de eervolle taak die je graag aan een dierbare toebedeelt. Familie en vrienden zijn ook absoluut onmisbaar op een bruiloft. Maar wat is hun rol op jullie bruiloft?

Stel jezelf maar eens de volgende vragen: Wat moet jullie dierbare doen tijdens jullie speciale momenten? Rennen? Vliegen? Regelen? Of genieten? Heeft hij/zij ervaring met het regelen van een bruiloft? Wat als er iets misgaat? Het is wel een belangrijk persoon in jullie leven, die je niet wilt aankijken op fouten, omdat hij/zij aan het genieten was van jullie bruiloft.

Schakel een professional in

Wellicht is het een goed idee om het door een professional te laten regelen, omdat het onmogelijk is om alles tot in de puntjes te verzorgen en tegelijkertijd optimaal van jullie bruiloft te kunnen genieten. Eigenlijk zouden jullie en jullie dierbaren op geen van beide moeten inleveren.

Graag kom ik langs om de voordelen te bespreken van het inschakelen van een professional. Tevens kunnen we bespreken welke rollen er nog meer zijn voor jullie dierbaren.

Ik kom gratis en geheel vrijblijvend bij jullie langs!

Aan de hand van jullie wensen en verwachtingen kan ik een voorstel op maat maken. Bel 06 - 29 43 01 65 of mail naar info@weddingplannertogether.nl.

Ga naar contact